Tilapäinen rautatiesilta - Heikki Pajunen
Uudenkaupungin radan tilapäinen rautatiesilta lännestä päin Muhkurinmäessä Turussa.
Keywords: joet; rautatiesillat; rautatiet; sillat; tilapäiset liikennejärjestelyt; Muhkurinmäki, Turku, Uudenkaupungin rata