Hämeenlinnan rautatieasema - Olavi Karasjoki
Talvinen Hämeenlinnan rautatieasema radan puolelta etelästä päin. Asemarakennuksen suunnitteli Thure Hellström ja rakennus valmistui v. 1921. Hämeenlinnan ensimmäinen asemarakennus tuhoutui sisällissodassa v. 1918.
Keywords: asema-alueet; asemarakennukset; asemat (liikenne); laiturit; liikennepaikat; päärata; rautatieasemat; rautatiet; Thure Hellström; Hämeenlinna