Kolhon rautatieasema - Mikko Ahvenlampi
Talvinen Kolhon rautatieasema radalta päin. Kolhon asemarakennus valmistui 1883 Pohjanmaan radan pysäkkirakennuksen tyyppipiirustusten mukaan, joiden piirtäjänä on mahdollisesti toiminut Knut Nylander. Asemarakennusta laajennettiin 1900 molemmista päädyistä Bruno Granholmin suunnitelmien mukaan.
Keywords: asemarakennukset; asemat (liikenne); liikennepaikat; puurakennukset; rakennukset; rautatieasemat; rautatiet; Vanha Pohjanmaan rata; Bruno Granholm; Knut Nylander; Keuruu, Vilppula, Kolho