määräpaikkakilpi; kilpi; määräasemakilpi; reittikilpi
Maalattu metallikilpi. Valkoisella pohjalla musta teksti.
Keywords: junanvaunut; kilvet (laatta; jossa tekstiä tai kuva); määräpaikkakilvet; määräpaikkakilvet; määräpaikkakilvet; rautatieliikenne; rautatieliikenne