Kemijoen jääradan tuhoutuneita kiskoja. - K. Vaalle
Kemijoen jäärataa, Kemijärven kirkonkylän puoleinen ranta. Osa raiteista ja silta tuhoutunut Lapin sodassa.
Keywords: jatkosota; jää; jääliikenne; jäärata; Lapin sota; liikenneväylät; lumi; pommitukset; raiteet; rautatiet; sotahistoria; sotavahingot; talvi; toinen maailmansota; tuhot; Kemijoki, Kemijärvi