Kopiokoneella työskentelyä - Sakari Laipio
Rautatiehallituksen valokopiokoneella työskentelyä.
Keywords: henkilöstö; kopiointi; kopiokoneet; monistus; rautatieläiset; rautatiet; sisätilat; työtilat; Helsinki, Rautatiehallitus