Karjalaisten evokkojen paluu tavarajunalla. - N. Rantanen
Karjalaisten evakkojen paluu junalla Rautjärvelle. Sotilaat juuri vetävät lehmää tavaravaunusta ulos.
Keywords: avovaunut; evakuointi; Ga; jatkosota; junanvaunut; kuljetus; lehmät; maanpuolustus; rattaat; rautatiekuljetus; rautatiet; siirtoväki; siirtoväki; sodankäynti; sodat; sotahistoria; sotatoimet; sotilaat; tavaravaunut; vaunut; Etelä-Karjala, Rautjärvi