Orient expressen - Platen, Gustaf von; Andersö, Anders; Svenska Dagblader (Svenska Dagbladet, 1985)
Matkakertomus piirroskuvineen Orient expressillä (Idän pikajuna)tehdystä matkasta Lontoosta Bukarestiin.
Keywords: MAAILMAN RAUTATIET; LUXUSJUNAT; MAKUUVAUNUT; CIWL; KANSAINVÄLINEN MAKUUVAUNUYHTIÖ; WAGONS-LITS