Vapaaliput : Asetus Valtionrautateiden vapaalipuista (VplA), Annettu 3 päivänä marraskuuta 1972 sekä Rautatiehallituksen antamat lisämääräykset - VR (1976)
Valtionrautateiden ja liikenneministeriön henkilökuntaan kuuluville sekä muille erikseen mainittaville henkilöille myönnettävien rautatiematkoihin oikeuttavien matkalippujen saanti- ja käyttöohjeita niin koti- kuin ulkomaille.
Keywords: MATKALIPUT; VAPAALIPUT; HENKILÖSTÖ; Pienpainate