A History of the North British Locomotive Co Ltd (1953)
Iso-britannialaisen veturitehtaan historiikki vuosilta 1903-1953, joka on valmistanut vetureita eri maiden rautateiden käyttöön.
Keywords: MAAILMAN RAUTATIET; ISO-BRITANNIA; VETURITEOLLISUUS