Rautatie : VR 1862-1937: Juhlanumero maaliskuun 17 päivänä 1937 - Valtionrautatieläisten keskusjärjestö (1937)
Valtionrautatieläisten keskusliiton julkaisema Rautatieläisen vuosineljännesliite. Sisällys: 1.Rautateittemme 75-vuotispäivän johdosta/Jalmar Castren 2. Määräämisoikeudesta/O.Hellman 3. Nousukauden mietteitä/G.Ahlgren 4. Rautatierakentajain nk. kantajoukosta ja sen osuudesta rautatierakennustyössä/M.Viluksela 5. Ratateloista/F.L.Lehtinen 6. Piirteitä Suomen valtionrautateiden tariffipolitiikasta/K.A.Vanamo 7. Liikenteen turvaaminen kiinteillä ja liikkuvilla silloilla, joilla on yhteinen ajarata rautatie- ja maantieliikenteelle/L.J.Arvonen 8. Veturien käyttö ja tarve tilaston valossa/V.Tamminen 9. Rautatietilaston vaiheet/J.Korpela 10. Pietarin - Valkeasaaren rataosa 1870 - 1918/V.J.Tammio 11. Tariffiteknillisistä vaikeuksista/E.Hirvikallio 12. Kaksi rautateiden mainostoiminnan päämäärää/Y.Arpokari 13. Apulaisjohtaja A.M.Lindforsin elämäntyön eräistä päämääristä/Into Ek 14. Liikennelaskentaa Turun ratapihalla huhti - lokakuulla 1936/A.H.Vainio 15. Muistelma venäläisten liikekannallepano- ja keskityskuljetuksista v.1914/O.Blom 16. V.R:n talous v. 1936
Keywords: HISTORIIKIT; SILLAT; RADANRAKENNUS; MAINONTA; RATAPÖLKYT; TARIFFIT; TILASTOT; PIETARI; RATAPIHAT